Fűszer és kávé daráló, örlőgép, fűszermalom

19 600Ft + ÁFA

(24 892Ft)

Rozsdamentes fűszer és kávé daráló
Kompakt méret, sokoldalúság és praktikus használat
Töltése, ürítése és tisztítása egyszerű
Garantáltan gyors és hatékony munkavégzés

Elfogyott

Cikkszám: GC_437181 Kategóriák: , ,

Ezzel az elektromos Fűszer és kávé darálóval se perc alatt teljesen fel tudja aprítani az alapanyagait.
Használata egyszerű és praktikus. Emelje új szintre kulináris játékát saját friss fűszereinek darálásával, és alakítsa át receptjeit úgy, ahogy a mesterszakácsok csinálják! A termék mosogatógépben mosható őrlőedénnyel rendelkezik, hogy könnyen eltakarítható legyen. Stabil és gumis lábainak köszönhetően működés biztonságos és balesetmentes. Igényei szerint válasszon ki akkora kapacitású eszközt, melyre szüksége van. Akár otthoni vagy nagyobb konyhai használatra megtalálja az Ön számára megfelelő kivitelt! Minőségi rozsdamentes acélból készült, így a hosszú élettartam garantált.
Sokoldalú;  3 az 1-ben daráló kávéhoz, fűszerekhez és szárított fűszernövényekhez. Könnyedén őröl egész kávébabot, kemény fűszereket, például egész borsot, és száraz fűszernövényeket, hogy ízletes ételeket készítsen.

Teljesítmény: 700W
Feszültség: 220V
Kapacitás: 100g

1 év háztól házig garancia, magyarországi szervízháttér a garancia idő után is.

Termékeink kiváló minőségének köszönhetően, kiemelkedő garanciális feltételeket tudunk biztosítani. A garancia idő alatt meghibásodott gépet elszállítjuk bármely magyarországi címről, majd a javítást követően visszajuttatjuk. A háztól házig szolgáltatás, a garancia időn túl is igénybe vehető.

Kis és nagykonyhai berendezéseink egyaránt ellenőrzött minőségűek, használatukhoz támogatást, szervizt és alkatrész utánpótlást biztosítunk.

 

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, a vásárlás után is!

 

Tekintse meg tovabbi termekeinket itt.

Tömeg 2 kg
Shopping Cart