Elektromos asztali rostlap 3kW

40 000Ft + ÁFA

(50 800Ft)

  • Súly: 18 kg
  • Teljesítmény: 3000 W
  • Méret: 551*420*215 mm
  • Feszültség: 220V
  • Rostlap vastagsága: 8mm
  • Hőfok: 0-300˘C
Cikkszám: GC_627347-1 Kategóriák: , Címke:

Univerzális, sós és édes falatokhoz egyaránt ideális asztali rostlap kifejezetten sokoldalú, rövid időn belül képes kiszolgálni igényeink széles palettáját.

Legyen az kolbász, szelet hús zöldségekkel, palacsinta vagy akár egy nagyobb családi ebéd így egyben, nem jelent problémát. Rendelkezik sima és bordázott sütőfelülettel is az igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében. Zsírtálcája is kivehető, így könnyen és gyorstan takarítható, amennyiben sós fogásról szeretnénk édesre váltani.

Anyagminősége is megfelelő, masszív szerkezet valamint rozsdamentes acél borítás garantálja strapabíróságát, funkcionalitásáért pedig egy krómozott felületű vastag szénacél sütőlap felel. A hő egyenletesen oszlik el felületén, rendelkezik fröccsenésgátlóval, illetve gumitalpas kiviteléből fakadóan a stabilitása is páratlan.

Két külön állítható sütőfelülettel rendelkezik, termosztátja széles spektrumon képes a sütőlap fűtésére, 50-300°C között. Emellett nem elhanyagolható a biztonság sem, a túlterheléses megszakító azonnal működésbe lép probléma esetén.

A fenti gép sorba – szigetbe – blokkba építhető a weboldalon található termékek azonos méretű tagjaival együtt. A termék variációit a lenti listában tekintheti meg.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Tömeg 18 kg
Shopping Cart