Asztali elektromos Bain Marie

79 000Ft + ÁFA

(100 330Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Specifikációk:

 • MB-609
  • Elektromos kivitel
  • Súly: 24 kg
  • Teljesítmény: 1500 W
  • Méret: 600 x 600 x 350 mm
  • Feszültség: 220-240 V / 50-60 Hz

Elfogyott

Cikkszám: GC_649389 Kategóriák: ,

Asztali elektromos Bain Marie

 

A tárolás legismertebb eleme, mely segít elkészített ételeink  frissen tartásában: az itt látható asztali elektromos Bain Marie kifejezetten éttermek, kereskedelmi professzionális konyhákban történő használatra lett tervezve.

Egyszerű működés: a fűtőelem felmelegíti az eszközbe töltött vizet, mely a keletkezett hőt a tárolókba vezeti. Ennek köszönhetően leégés nélkül felmelegíthetőek és akár hosszabb ideig melegen tarthatóak. A víz leengedéséhez a berendezés rendelkezik leeresztő csappal. Mindez pedig két szeparált oldalon külön-külön igény szerint állítható, változtatható.

Kiemelkedő anyagminőség, átgondolt tervezés: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja a készülék strapabíróságát. Egészségre ártalmatlan, igen higiénikus, ráadásul a sima felületek minimálisra csökkentik a berendezés használatából eredő baleset esélyét. Amennyiben kevés az eszközben a víz vagy épp túl nagy a hőmérséklet, a berendezés figyelmeztet minket.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak áram áll rendelkezésre, ugyanis ez az asztali elektromos Bain Marie 220V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

 

Tömeg 24 kg
Shopping Cart