Mechanikus kézi facsaró

49 900Ft + ÁFA

(63 373Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a frissen facsart gyümölcsitalok, nem csoda, hisz egészségesek, egyszerűen elkészíthetőek bárhol, lehetünk otthon, étteremben, kávézóban, iskolai büfében vagy épp egy hotel bárjában. Az itt látható mechanikus kézi facsaróval egy egyszerű mozdulattal készíthetünk kedvenc citrusféléinkből frissítő üdítőt.

Anyagminősége kiemelkedő: minden, ami a gyümölcslével kontaktba kerül, élelmiszerbiztos rozsdamentes acélból készült, így biztosítva a higiéniát, savállóságot és az egyszerű tisztíthatóságot. A szerkezet többi része fémötvözet, mely a fogó lenyomásakor elegendő erőt képes átvinni, hogy a nagyobb, nehezebb gyümölcsök is könnyedén facsarhatóak legyenek. Stabilitásáért a korábban említett fogó csúszásgátló felülete, valamit a szerkezet alján elhelyezett gumilábak felelnek. 

Mivel nem igényel sem gázt, sem áramot, kompakt méretű és egyszerűen működtethető, ezért rendkívül széleskörű, az otthoni használaton kívül bármely kereskedelmi vendéglátó egységek számára is felhasználható.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Specifikációk:

  • Nettó súly: 6,3 kg
Tömeg 7 kg
Shopping Cart