Kereskedelmi lávaköves grill (tárolóval)

680 000Ft + ÁFA

(863 600Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Specifikációk:

    • Súly: 95 kg
    • Elektromos kivitel
    • Teljesítmény: 9000 W
    • Feszültség: 380 V
    • Méret: 700 x 750 x 850 + 60 mm

Elfogyott

Cikkszám: GC_478635 Kategóriák: ,

Kereskedelmi lávaköves grill (tárolóval)

 

Éttermek és professzionális nagykonyhák számára tervezett kereskedelmi lávaköves grill, mely univerzálisan használható, ideális választás lehet a grillparti minden szerelmesének, legyen az egy otthoni összejövetel vagy akár nagyüzemi kiszolgálás.

Lávaköves és külön-külön szabályozható felületeinek köszönhetően könnyedén megbirkózik a zöldségektől kezdve a kolbászokon keresztül egészen a vastagabb hússzeletekig bármilyen sülttel, amit egy grillezés során szeretnénk fogyasztani. A berendezés takarítása sem jelent gondot az esemény után, ugyanis felülete könnyen tisztítható és kivehető zsírgyűjtő tálcával rendelkezik.

Kiemelkedő anyagminőség: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát, funkcionalitásáért pedig lávaköves, egyben rácsos felülete felel. A hő egyenletesen oszlik el felületén, rendelkezik fröccsenésgátlóval, illetve álló kiviteléből fakadóan a stabilitása is páratlan. A készülék aljában egy tágas tárolóegység került kialakításra, hogy az alapanyagokért se kelljen messzire menni.

Két külön állítható sütőfelülettel rendelkezik, termosztátja széles spektrumon képes a felület fűtésére, 50-300°C között. Emellett nem elhanyagolható a biztonság sem, a túlterheléses megszakító azonnal működésbe lép probléma esetén.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak gáz vagy csak áram áll rendelkezésre, ugyanis ez a kereskedelmi lávaköves grill kétféle méretben és kétféle kialakítással, gázüzemű és elektromos kivitelben is elérhető, utóbbi esetben 380 V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Tömeg 95 kg
Shopping Cart