Ipari cukornád facsaró gép

299 000Ft + ÁFA

(379 730Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Az ázsiai piacokon gyakran találkozhatunk cukornádlevet kínáló árusokkal, ez a szokás pedig kezd az európai piacokra is átterjedni. A feldarabolt nádat a kézi cukornád facsaró gépbe helyezve az oldalsó kar forgatásával gyorsan kinyerhető az édes ital, mely számos ismert koktél alapja. Emellett cirokrúd vagy kukoricaszár feldolgozására is alkalmas.

Elfogyott

Ipari cukornád facsaró gép

 

A berendezés anyagminősége kiemelkedő, főként rozsdamentes acélból készült, hogy megfeleljen az élelmiszer-feldolgozó gépek egészségügyi követelményeinek. Működése hatékony, pillanatok alatt leválasztja a levelet, majd kivonja a nádból a szükséges levet, mely azonnal fogyasztható. A gép alján 4 darab gumiláb található a stabil elhelyezés érdekében.

Működése egyszerű: a főkapcsoló elfordítása és a zöld gomb megnyomása után a három mozgó préshenger forgása elindul, és egyből behelyezhető a feldarabolt cukornád az erre a célra kialakított nyílásba. Használata biztonságos, amellett, hogy a nád számára kialakított rés a gép tetején található, a gép oldalán elhelyezésre került egy piros biztonsági leállító gomb (E-STOP) is.

Mivel 220 V áramot igényel és egyszerűen működtethető, ezért rendkívül széleskörű, bármely kereskedelmi vendéglátóegység számára is felhasználható, legyen az szálloda, étterem, egyetemi büfé vagy épp egy utcai stand.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Specifikációk:

  • Teljesítmény: 750 W
  • Feszültség: 220 V
  • Juice kinyerési hatásfok: 75%
  • Kapacitás: 350-400 kg/óra
  • Nettó súly: 70 kg
  • Méret: 555x435x540 mm
Tömeg 70 kg
Shopping Cart