Elektromos tűzhely tárolóval 4 főzőlappal

1 090 000Ft + ÁFA

(1 384 300Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Specifikációk

    • Súly: 63 kg
    • Teljesítmény: 9200 W
    • Feszültség: 380 V
    • Méret: 800 x 900 x 850 + 120 mm

Elfogyott

Cikkszám: GC_876874 Kategóriák: , Címke:

Elektromos tűzhely tárolóval 4 főzőlappal

Ha az ipari mennyiségű ételkészítés mellett releváns a hozzávalók közelben történő tárolása, úgy a lehető legjobb helyen jár. Éttermek és professzionális nagykonyhák számára tervezett elektromos tűzhely 4 főzőlappal, mely univerzálisan használható, rövid időn belül képes kiszolgálni igényeink széles palettáját, lehetségessé teszi számunkra a sütés és a főzés mellett a pirítást is.

Anyagminősége kiemelkedő, rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát. Funkcionalitásáért öntöttvas főzőlapjai felelnek, melyek sarkai lekerekítettek minden kivitelben. A hő egyenletesen oszlik el felületén, rendelkezik túlmelegedésgátlóval is. A készülék aljában egy tágas tárolóegység került kialakításra, hogy az alapanyagokért se kelljen messzire menni.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak áram áll rendelkezésre, ugyanis ez az elektromos tűzhely 4 főzőlappal 380 V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

 

Tömeg 63 kg
Shopping Cart