Churros készítő 7L manuális töltővel 10L olajsütő fritőzzel

148 000Ft + ÁFA

(187 960Ft)

A churros igazán különleges spanyol fánk, finomság bármilyen vendéglátó palettájára. Elkészítése olcsó, viszont már világszerte kedvelt ínycsiklandó édesség, mely nem kapható mindenhol.
Akciónk keretén belül egyszerre megvehet mindent eszközt, mely a churros készítéséhez szükséges!

Cikkszám: GC_777441 Kategóriák: ,

A Churros egy közkedvelt spanyol édesség, melyet a világ számos részén egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Gyakran találkozhatunk vele gyorsétteremekben, fesztiválokon, strandokon, tengerparton. Csupán néhány hozzávaló és egy kis idő szükséges, és máris elkészülnek a frissen sült, ropogós tésztarudacskák, melyeket cukorba mártogathatunk, majd és tetszőlegesen ízesíthetünk. A Churros egyedi csillagalakja fontos szerepet játszik, megakadályozza, hogy a sütés közben dagadó Churros kirepedjen.

 

Akciónk keretén belül egyszerre megvehet mindent eszközt, mely a Churros készítéséhez szükséges!

A tésztaadagoló rozsdamentes acélból készült, és 7l-es töltési kapacitással, légtelenítő szeleppel rendelkezik. A töltőhenger tetszés szerint kibillenthető vagy kivehető a kényelmes és minőségi munkavégzésért.  A 4 különböző formájú Churros fej mellett, a szett részét képezi 4 különböző méretű töltőcső, így péksütemények, vagy akár kolbász, grillkolbász, hurka vagy egyéb élelmiszer töltéséhez is használhatjuk.

A fritőz egy 10 literes edénnyel, leeresztő csappal, illetve hőszigetelt fogantyúval lett felszerelve. A kivehető 2500w teljesítményű fűtőelem gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. A beépített időzítőnek köszönhetően, nyugodtan végezhet más tevékenységet is a sütés alatt. A  kivehető olajtartályokhoz hasonlóan a fedél, illetve a fritőzkosár is mosható mosogatógépben. A finomhálós kosár a medence peremén lévő tartóra akasztható az olaj lecsepegtetéséhez.

 

1 év háztól házig garancia, magyarországi szervizháttér a garancia idő után is.
Termékeink kiváló minőségének köszönhetően, kiemelkedő garanciális feltételeket tudunk biztosítani. A garancia idő alatt meghibásodott gépet elszállítjuk bármely magyarországi címről, majd a javítást követően visszajuttatjuk. A háztól házig szolgáltatás, a garancia időn túl is igénybe vehető.

 

Tekintse kiemelt ajánlatainkat itt!

Tömeg 29 kg
Shopping Cart