Automata kereskedelmi fánksütő

990 000Ft + ÁFA

(1 257 300Ft)

Gasztrocenter Direct 4 YOU!
3 hónapos teljesítési határidővel, 10%-os előleggel rendelhető, piacvezető, egyéni árajánlattal.
Írjon emailt nekünk az info@gasztrocenter.hu-ra!

Specifikációk:

 • GRT-T103
  • Teljesítmény: 3000 W
  • Feszültség: 220 V
  • Kapacitás: 300 darab / óra
  • Nettó súly: 90 kg
  • Csomag méret (H x SZ x M): 600 x 930 x 1000 mm

Elfogyott

Cikkszám: GC_892359 Kategóriák: , Címke:

Automata kereskedelmi fánksütő

 

Manapság, ha fánkról van szó, az ízek palettája folyamatosan bővül, így ha lépést szeretnénk ezzel tartani, masszív segítségre lesz szükségünk. Szerencsére az itt látható automata álló fánksütő ideális partner számunkra ebben a tevékenységben, különböző ízvilágú fánkokat lehet vele rövid idő alatt nagy tételben gyártani.

Anyagminősége kiemelkedő, rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát. Funkcionalitásáért tapadásmentes alumínium sütőformái felelnek, melyek sarkai lekerekítettek, emellett pedig jó hőelvezetést biztosítanak.

Kiemelkedő anyagminőség, átgondolt tervezés: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja a készülék strapabíróságát. Automata kialakítása miatt elég, ha a tésztát a tálba öntjük, mivel onnan az adagolót fánk alakban elhagyva egyből a sütőbe kerül. Alul automata forgatórendszer biztosítja, hogy minden fánk egyenletesen átsüljön.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak áram áll rendelkezésre, ugyanis 220 V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

 

Tömeg 90 kg
Shopping Cart