Asztali lávaköves grill

89 000Ft + ÁFA

(113 030Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Specifikációk:

 • MB-606
  • Súly: 38 kg
  • Elektromos kivitel
  • Teljesítmény: 7200 W
  • Méret: 600 x 600 x 350 mm
  • Feszültség: 220-240 V / 50-60 Hz

Elfogyott

Cikkszám: GC_667918 Kategóriák: ,

Asztali lávaköves grill

Éttermek és professzionális nagykonyhák számára tervezett asztali lávaköves grill, mely univerzálisan használható, ideális választás lehet a grillparti minden szerelmesének, lehet a fő téma akár otthoni összejövetel, akár nagyüzemi kiszolgálás.

Legyen az kolbász, szelet hús zöldségekkel, palacsinta vagy akár egy nagyobb családi ebéd így egyben, nem jelent problémát. Rendelkezik sima és bordázott sütőfelülettel is az igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében. Zsírtálcája is kivehető, így könnyen és gyorstan takarítható, amennyiben sós fogásról szeretnénk édesre váltani.

Anyagminősége is kiemelkedő: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát, funkcionalitásáért pedig egy krómozott felületű vastag szénacél sütőlap felel. A hő egyenletesen oszlik el felületén, rendelkezik fröccsenésgátlóval, illetve álló kiviteléből fakadóan a stabilitása is páratlan.

Két külön állítható sütőfelülettel rendelkezik, termosztátja széles spektrumon képes a sütőlap fűtésére, 50-300°C között. Emellett nem elhanyagolható a biztonság sem, a túlterheléses megszakító azonnal működésbe lép probléma esetén.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak gáz vagy csak áram áll rendelkezésre, ugyanis ez az asztali lávaköves grill kétféle méretben és kétféle kialakítással, gázüzemű és elektromos kivitelben is elérhető, utóbbi esetben 220 V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Tömeg 38 kg
Shopping Cart