Asztali elektromos rostlap szalamanderrel

139 000Ft + ÁFA

(176 530Ft)

Gasztrocenter Direct 4 YOU!
3 hónapos teljesítési határidővel, 10%-os előleggel rendelhető, piacvezető, egyéni árajánlattal.
Írjon emailt nekünk az info@gasztrocenter.hu-ra!

Specifikációk:

 • MV-580
  • Súly: 34 kg
  • Elektromos kivitel
  • Teljesítmény: 2400 W
  • Méret: 580 x 455 x 332 mm
  • Feszültség: 220V

Elfogyott

Cikkszám: GC_431621 Kategóriák: , Címke:

Asztali elektromos rostlap szalamanderrel

Amennyiben nem mindennapi termékkombinációt keres, úgy az általunk kínált asztali elektromos rostlap szalamanderrel egyedi, kifejezetten sokoldalú, rövid időn belül képes kiszolgálni igényeink széles palettáját.

Legyen az kolbász, szelet hús zöldségekkel, palacsinta vagy akár egy nagyobb családi ebéd így egyben, nem jelent problémát. Rendelkezik szalamander sütőfelülettel is az igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében. Zsírtálcája is kivehető, így könnyen és gyorstan takarítható.

Anyagminősége is kiemelkedő: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát, funkcionalitásáért pedig egy krómozott felületű vastag szénacél sütőlap felel. A hő egyenletesen oszlik el felületén, rendelkezik fröccsenésgátlóval, illetve gumitalpas kiviteléből fakadóan a stabilitása is páratlan.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak áram áll rendelkezésre, ugyanis ez az asztali elektromos rostlap szalamanderrel 220V feszültséget igényel.

 

További termékeinket tekintse meg ITT!

 

Tömeg 34 kg
Shopping Cart