Asztali elektromos fánksütő gép

89 000Ft + ÁFA

(113 030Ft)

Amennyiben előrendelné a terméket, kérjük írja le üzenetét az „Ajánlatkérés” menüpontban!

Specifikációk:

 • GRT-102
  • Teljesítmény: 3000 W
  • Feszültség: 220 V
  • Kapacitás: 300 darab / óra
  • Nettó súly: 35 kg
  • Csomag méret (H x SZ x M): 1050 x 750 x 450 mm

Elfogyott

Cikkszám: GC_713771 Kategóriák: ,

Asztali elektromos fánksütő gép

 

Amennyiben az ipari tételben történő gyártás fogalma elhangzik, sokak számára a hatalmas gépek és a bonyolult gyártási folyamatok jutnak eszünkbe, melyek sok terméket eredményeznek a boltok polcain. Az itt látható négyzet alakú fánksütő gép ebből az egyenletből igyekezett az előnyös részt megtartani, a többit cserélni: kisebb helyen készíthető vele több fánk, az oldalán található adagolóval pedig emberi kéz indítja a folyamatot.

Anyagminősége kiemelkedő, rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja strapabíróságát. Funkcionalitásáért tapadásmentes alumínium sütőformái felelnek, melyek sarkai lekerekítettek, emellett pedig jó hőelvezetést biztosítanak.

Kiemelkedő anyagminőség, átgondolt tervezés: rozsdamentes acél szerkezet és borítás garantálja a készülék strapabíróságát. Automata kialakítása miatt elég, ha a tésztát a tálba öntjük, mivel onnan az adagolót fánk alakban elhagyva egyből a sütőbe kerül. Alul automata forgatórendszer biztosítja, hogy minden fánk egyenletesen átsüljön.

Széles körben felhasználható, ideális éttermekben, kereskedelmi professzionális konyhákban való használatra, kialakítása bármelyik konyhába beleolvad. Az sem kihívás, ha csak áram áll rendelkezésre, ugyanis 220 V feszültséget igényel.

További termékeinket tekintse meg ITT!

Tömeg 35 kg
Shopping Cart