Churros készítő 15L elektromos töltővel 2x10L olajsütő fritőzzel

299 000Ft + ÁFA

(379 730Ft)

15l-es elektromos tészta adagoló
2x10L fritőz, kosárral együtt
Dönthető és kivihető töltőhenger
4 különböző Churros fej
2 szilikon tömítés
4 töltőcső

Cikkszám: GC_181794 Kategóriák: , Címke:

A Churros egy közkedvelt spanyol édesség, melyet a világ számos részén egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Gyakran találkozhatunk vele gyorsétteremekben, fesztiválokon, strandokon, tengerparton. Csupán néhány hozzávaló és egy kis idő szükséges, és máris elkészülnek a frissen sült, ropogós tésztarudacskák, melyeket cukorba mártogathatunk, majd és tetszőlegesen ízesíthetünk. A Churros egyedi csillagalakja fontos szerepet játszik, megakadályozza, hogy a sütés közben dagadó Churros kirepedjen.

 

Akciónk keretén belül egyszerre megvehet mindent eszközt, mely a Churros készítéséhez szükséges!

Az elektromos tésztaadagoló rozsdamentes acélból készült, és 15l-es töltési kapacitással rendelkezik. Lábpedállal, légtelenítő szeleppel felszerelt. A töltöhenger tetszés szerint kibillenthető vagy kivehető a kényelmes és minőségi munkavégzésért.  A 4 különböző formájú Churros fej mellett, a szett részét képezi 4 különböző méretű töltőcső, így péksütemények, vagy akár kolbász, grillkolbász, hurka vagy egyéb élelmiszer töltéséhez is használhatjuk.

A dupla fritőz 2x10l-es űrtartalmú, mindkét egység saját kezelési felülettel, illetve áramellátással rendelkezik, így a két állás egymástól függetlenül is üzemeltethető. A kivehető 2500w teljesítményű fűtőelem gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. A beépített időzítőnek köszönhetően, nyugodtan végezhet más tevékenységet is a sütés alatt. A fritőz kosarai hőszigetelt fogóval rendelkeznek. A kivehető olajtartályokhoz hasonlóan a mellékelt fedelek, illetve a fritőzkosarak is moshatók mosogatógépben. A finomhálós kosár a medence peremén lévő tartóra akasztható az olaj lecsepegtetéséhez.

 

1 év háztól házig garancia, magyarországi szervizháttér a garancia idő után is.
Termékeink kiváló minőségének köszönhetően, kiemelkedő garanciális feltételeket tudunk biztosítani. A garancia idő alatt meghibásodott gépet elszállítjuk bármely magyarországi címről, majd a javítást követően visszajuttatjuk. A háztól házig szolgáltatás, a garancia időn túl is igénybe vehető.

Tekintse kiemelt ajánlatainkat itt!

Tömeg 39 kg
Shopping Cart